Kiadó sátrohely, szoba, szállás . Kapolcs - Vigántpetend . Taliándörögd .
A Müvészetek Völgyében , nem csak a fesztivál ideje alatt.

Magunkról

Üdvözölnek a Göcesziget állandó lakói!

Ez a füves volt-sziget az Eger patak völgyében, Kapolcs és Vigántpetend között fekszik félúton. Régen valóban sziget lehetett, ma azonban csak az egyik mederben csörgedezik a patak vize. Elhelyezkedéséből adódóan csendesebb, természetközelibb mint a faluk határán belül eső területek, ugyanakkor nem nélkülözi az életet a fesztivál ideje alatt. A faluk központja öt-tíz perc alatt elérhető gyalog, a virgácsaid sebességtől függően.

Zsuzsi és Jenő, Ákos, és Gábor, az első Kapolcsi napok elött pár évvel érekeztek a völgybe, Zsuzsi és Jenő leginkább tanárok, a sziget pedig Ákos gyermekkori beceneve után kapta e nevet.

Várunk szeretettel!

Sátorhely

Gyertek sátrazni hozzánk!

A magunkról menüpontban leírt területen egész éven sátorhelyek kiadók. Szabadtéri, zárt zuhanyzókkal, angolvécékkel, mobil, egyéb elektronikus eszköz töltési lehetőséggel. Nem akarunk senkit ámítani, az azonnali melegvíz a gyorsak kiváltsága a forgalmasabb napokon (ahogy a bojlerek bírják...), éppen ezért ha kisgyerekkel, babával érkeztek, lehetőség van a házban való fürdetésre. A tűzrakóhelyek környéke,és sörpadok már sok jó hangulatú társaságnak adtak helyet zenéhez, babgulyáshoz. Parkolási lehetőség az autóval érkezőknek, és minden éveben van valami helyi kis kocsma-szerűség a lustáknak, és fáradtaknak.

Dörögdön is van lehetőség sátrazásra, parasztházunk (lásd menüpont) kertjében. Ha inkább ott vernétek fel sátratok, nincs akadálya.

Kiadó szobák

A Göceszigeten a sátorhelyek mellett két szoba is kiadó a fesztivál ideje alatt, két - két fő számára (ha igény van rá egy pótágyat még be tudunk tenni). A szobák közös fürdőszobával bírnak, és a házunk emletén találhatóak. Az itt lakóknak a földszinten főzésre is lehetősége van.

Előnyt élveznek azok akik a fesztivál teljes idejére jönnek!

Ha négy(hat) főnél nagyobb csapattal érkeztek vessetek egy pillantást, a parasztház
menüpontra is!

Parasztház

Ha Taliándörögd közelebb áll szívedhez mint Kapolcs vagy Vigántpetend, és a sátrazás helyett inkább szobát vennel ki, akkor jó választás lehet számodra parasztházunk Dörögd határában. Remek kilátással a Klastrom-romra, a falu Klastromhoz, és a központhoz is közelebbi végén. Nagy társaságok előnyben! Négy különálló szoba (két három ,és két kétágyas), három házrészben, házrészenként különálló wcvel, és zuhanyzóval, összesen 10 férőhellyel. A parkolás is megoldott több autó számára.

Keress minket bátran (és időben :))!

A Kapolcs és Vigántpetend közti családi főhadiszálláson is van két kiadó szoba, ha az szimpatikusabb, lesd meg kiadó szobák
menüpontot.

 

Minden jog fenttartva. 2007-2008. | Flash verzó
Webdesign , honlapkészítés , szotver .